Amandablogg

Amandablogg

Kvinnojouren Amandas blogg

Denna blogg är till för att medlemmar/behövande ska kunna diskutera med varandra och utbyta erfarenheter om livet, förhållanden osv. Även finns det en kategori där man kan lämna synpunkter/förslag till kvinnojouren AMANDA.

För personlig kontakt hänvisas till http://www.kvinnojouren-amanda-gotland.se , där du kan mail eller ringa på jourens telefon.

Synpunkter/Förslag

KlagomurenPosted by kvinnojouren-amanda-gotland Wed, February 09, 2011 10:20:38

Tycker du att det saknas något på Kvinnojouren AMANDAS hemsida, vad kan förbättras i kvinnojouren, osv. Ge oss DINA synpunkter/förslag på hur vi ska kunna bli bättre. Maila dom till AMANDA.

  • Comments(0)//amandablogg.kvinnojouren-amanda-gotland.se/#post1

Diskussioner

Livet, förhållanden, mm.Posted by kvinnojouren-amanda-gotland Wed, February 09, 2011 10:18:25

Meningen med denna kategori är att medlemmar/behövande ska kunna utbyta tankar och starta diskussioner om livet, förhållanden osv.

Känns livet outhärdligt eller allmänt tungt? Ibland kan det kännas bra att bara få skriva av sej det, kanske få backup och hitta en ledtråd till en lösning.

Det är som med alkoholism och drogmissbruk, det anses skamligt och kommer därför inte fram i ljuset förrän det har pågått väldigt länge och blivit outhärdligt. Alkoholism/drogmissbruk och kvinnofridskränkningar går ofta hand-i-hand.

Vi är därför intresserade och tacksamma för ämnen/livsöden att diskutera/debattera. Skicka det till AMANDA så publicerar vi det helt anonymt. Synonym bör dock bifogas för igenkännande vid en diskussion.

Vill du ha personlig kontakt så når du oss på kvinnojouren Amandas hemsida via ett mail, eller ring på jourtelefonen, 0730 - 49 29 01.

  • Comments(0)//amandablogg.kvinnojouren-amanda-gotland.se/#post0