Amandablogg

Synpunkter/FörslagKlagomuren

Posted by kvinnojouren-amanda-gotland Wed, February 09, 2011 10:20:38

Tycker du att det saknas något på Kvinnojouren AMANDAS hemsida, vad kan förbättras i kvinnojouren, osv. Ge oss DINA synpunkter/förslag på hur vi ska kunna bli bättre. Maila dom till AMANDA.

DiskussionerLivet, förhållanden, mm.

Posted by kvinnojouren-amanda-gotland Wed, February 09, 2011 10:18:25

Meningen med denna kategori är att medlemmar/behövande ska kunna utbyta tankar och starta diskussioner om livet, förhållanden osv.

Känns livet outhärdligt eller allmänt tungt? Ibland kan det kännas bra att bara få skriva av sej det, kanske få backup och hitta en ledtråd till en lösning.

Det är som med alkoholism och drogmissbruk, det anses skamligt och kommer därför inte fram i ljuset förrän det har pågått väldigt länge och blivit outhärdligt. Alkoholism/drogmissbruk och kvinnofridskränkningar går ofta hand-i-hand.

Vi är därför intresserade och tacksamma för ämnen/livsöden att diskutera/debattera. Skicka det till AMANDA så publicerar vi det helt anonymt. Synonym bör dock bifogas för igenkännande vid en diskussion.

Vill du ha personlig kontakt så når du oss på kvinnojouren Amandas hemsida via ett mail, eller ring på jourtelefonen, 0730 - 49 29 01.